Verzenden

Verzendkosten

Binnen NL: De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn €3,99 incl. BTW. Als de bestelling meer dan €15,- bedraagt zijn de verzendkosten gratis. Je kunt ook voor normale briefpost kiezen. Dit is geheel op eigen risico. normale briefpost kost € 1,95 incl, BTW.

Duitsland: € 8,15 (DPD)

België: € 8,25 (DPD)

Luxemburg: € 10,40 (DPD)

Frankrijk € 12,95 (DPD)

Verzending

Voor alle bestellingen geldt: Op werkdagen voor 15:30u besteld, is dezelfde dag verzonden. Jouw pakketje is dus binnen 24 uur in huis. Dit is echter wel afhankelijk van de pakketdienst. Onze bestellingen worden verzonden met PostNL. Zodra wij je bestelling en betaling hebben ontvangen, sturen we de bestelling op. Nadat je de orderbevestiging ontvangen hebt, wordt jouw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen bij je afgeleverd.

Als jouw bestelling verzonden is, ontvang je een verzendbevestiging met track en trace nummer als je hiervoor gekozen hebt.

Voor bestellingen naar het buitenland kan het langer duren voordat deze binnen is.

Niet thuis?

Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat hij/zij nog twee keer zal proberen om je pakket af te leveren.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat moet ik doen?

Als het bedrag wel van je rekening is afgeschreven kan het zo zijn dat de e-mail in je spambox terecht is gekomen. Check dit altijd eerst! Mocht je hem daar ook niet kunnen vinden dan zoeken wij het graag voor je uit. Stuur een e-mail met printscreen van je betaling naar  info@mystic-jewelry.nl.

Ik heb een verkeerd adres ingevuld, wil mijn bestelling annuleren of veranderen, wat moet ik doen?

Stuur een e-mail naar info@mystic-jewelry.nl met je ordernummer en vraag. Als je bestelling nog niet aan de postbezorger mee is gegeven dan kunnen wij kijken wat we kunnen doen. Is je pakketje al meegenomen dan kunnen wij deze zending helaas niet meer tegenhouden. Bij een verkeerd ingevuld adres wachten wij tot je bestelling retour is gekomen. Wij zullen dan je adres aanpassen en opnieuw versturen.

Ik heb een kortingscode of giftcard, hoe kan ik deze gebruiken?

Je kunt de kortingscode of giftcard in de check out tijdens het afrekenen invoeren. Klik op toepassen en de korting wordt verrekend.