Edelstenen

Amazoniet werkt beschermend. Hij brengt balans en harmonie. Helpt bij stemmingswisselingen, rouw, zorgen, angst en trauma's.
Klik hier om alle amazoniet sieraden te zien.

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Hij bevorderd zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe.
Klik hier om alle amethist sieraden te zien.

Aventurijn is de steen van welzijn. Het wordt gedragen om te kalmeren en beschermen. De steen staat voor voorspoed, geluk en het waarmaken van je dromen.
Klik hier om alle aventurijn sieraden te zien.

Aquamarijn is een zeer veelzijdige steen en kalmeert lichaam en geest. Het overbelaste immuunsysteem komt weer tot rust en er ontstaat balans in het hormonale stelsel. Aquamarijn ontspant en zet je in het hier en nu. Hele fijne meditatiesteen.
Klik hier om alle aquamarijn sieraden te zien.

Bergkristal geef je helderheid in verschillende situaties en werkt als een verlengstuk van je intuïtie.
Klik hier om alle bergkristal sieraden te zien.

Blue Lace Agaat geeft troost en beschermt tegen angsten, hij is goed voor totale rust en ontkrampt het lichaam. Blue Lace Agaat is een steen met grote helende eigenschappen en zijn zachte energie is verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust.
Klik hier om alle blue lace agaat sieraden te zien.

Carneool geeft je kracht en moed. Vergroot je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Een echte motiverende steen dus!
Klik hier om alle carnool sieraden te zien.

Dalmatier jaspis geeft positiviteit en daadkracht. Verminderd nachtmerrie en depressies.
Klik hier om alle dalmatier jaspis sieraden te zien.

Flower agaat geeft rust en kracht. Zorgt voor acceptatie en zelf vertrouwen.

Labradoriet werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht. Het reinigt en versterkt de aura en beschermt je tegen onder andere negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie zuigen, entiteiten en overprikkeling.
Klik hier om alle labradoriet sieraden te zien.

Lapis lazuli bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren.

Mosagaat werkt aardend en stabiliserend. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op al deze niveaus

Parel zorgt voor focus en concentratie maar verminderd ook stress en negatieve emoties. Parels zijn daarom ook top om te dragen als je bijvoorbeeld tentamens hebt.

Prehniet is een fijne zachte en rustgevende steen die spanningen en stress laat smelten als sneeuw voor de zon. Helpt in je spirituele groei en om je hart te openen voor jezelf en anderen.

Rhodoniet geneest emotionele wonden uit het verleden en transformeert pijnlijke emoties.

Rookkwarts is een beschermende, aardende en ontgiftende steen. De steen staat voor ontspanning en acceptatie. Het ondersteunt het bieden van weerstand tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke kracht

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie.

Sneeuwvlok Obsidiaan zorgt voor innerlijke rust en vrede. Hij absorbeert negatieve energie en heft blokkades op.

Sodaliet staat voor zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het zou helpen beperkende denk- en gedragspatronen te doorbreken.

Tijgeroog helpt om afstand te nemen, overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid.

Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is de perfecte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling.

Zonnesteen is een edelsteen die echt het zonnetje in huis is! Zonnesteen heeft namelijk een erg positieve werking, hij stimuleert namelijk levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde en zelfvertrouwen. Een steen om blij van te worden!